waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Apatiet

Energetische Steen Apatiet

Apatiet is een heldere energetische steen met verschillende kleuren. Gebruikt voor motivatie, creativiteit en communicatie.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Apatiet | Gratis waarzegster Energetische Steen Apatiet | Gratis waarzegster

Energetische Steen Apatiet

apatiet

energetische steen Apatiet is een heldere, kristallijne energetische steen met een lichtblauwe tot groene kleur. Het komt oorspronkelijk uit Madagascar en Mexico, maar wordt nu ook gevonden in andere delen van de wereld. Chemisch gezien bestaat Apatiet uit calciumfosfaat en wordt beschouwd als een niet-edel metaalachtig mineraal.

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Apatiet | Gratis waarzegster
Apatiet gevonden in de aarde van Madagaskar | GratisWaarzegster Apatiet gevonden in de aarde van Mexico | GratisWaarzegster
Madagaskar is een van de rijkste bronnen van energetische stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van energetische stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de energetische stenen een unieke charme hebben. Veel van de energetische stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Mexico is een rijke bron van energetische stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende energetische stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Eigenschappen van edelsteen Apatiet

Apatiet wordt vaak geassocieerd met het versterken van de menselijke wil en vastberadenheid. Het helpt mensen om hun doelen te bereiken en om hun focus en motivatie te verbeteren. De energetische steen wordt ook beschouwd als een krachtige versterker van de creativiteit en de intellectuele capaciteiten van de drager.
Chemisch gezien bestaat Apatiet uit calciumfosfaat en wordt beschouwd als een niet-edel metaalachtig mineraal.
Wanneer het gaat om chakra-werking, wordt Apatiet beschouwd als een krachtige energetische steen voor het keelchakra. Het helpt bij het uiten van gevoelens en gedachten en bij het versterken van de communicatieve vaardigheden van de drager. Het is ook een krachtige energetische steen voor het derde oogchakra, omdat het helpt bij het versterken van het intuïtieve vermogen en bij het bevorderen van heldere en precieze visie.
tentoon Energetische Steen Apatiet | Gratis waarzegster Energetische Steen Apatiet | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen