waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Mangano Calciet

Energetische Steen Mangano Calciet

Mangano calciet is een prachtige, zachte roze energetische steen die geassocieerd wordt met het hartchakra. De energetische steen kan helpen bij het bevorderen van de liefde.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Mangano Calciet | Gratis waarzegster Energetische Steen Mangano Calciet | Gratis waarzegster

Energetische Steen Mangano Calciet

manganocalciet

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Mangano Calciet | Gratis waarzegster
Mangano Calciet gevonden in de aarde van Peru | GratisWaarzegster Mangano Calciet gevonden in de aarde van Madagaskar | GratisWaarzegster Mangano Calciet gevonden in de aarde van Rusland | GratisWaarzegster
Peru staat bekend om zijn prachtige energetische stenen die worden gevonden in de Andes-bergen. De grond bevat een overvloed aan mineralen, waardoor het een ideale locatie is voor het winnen van energetische stenen. Veel van deze stenen worden gebruikt voor hun helende en spirituele eigenschappen.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van energetische stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van energetische stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de energetische stenen een unieke charme hebben. Veel van de energetische stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige energetische stenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze energetische stenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Eigenschappen van edelsteen Mangano Calciet

Mangano calciet staat bekend om zijn kalmerende en liefdevolle energieën. Het is een energetische steen die kan helpen bij het verlichten van angst en stress, en kan ons helpen ons hart te openen voor de liefde en het accepteren van onszelf en anderen. Mangano calciet kan ook helpen bij het bevorderen van emotionele genezing en het herstellen van balans in ons leven.
Mangano calciet is een calciumcarbonaat en behoort tot de calciet-groep van mineralen. Het heeft een chemische formule van CaCO3 en een hardheid van 3 op de schaal van Mohs. Mangano calciet heeft zijn zachte roze kleur te danken aan de aanwezigheid van mangaan.
Mangano calciet wordt geassocieerd met het hartchakra (vierde chakra) en kan helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra en het bevorderen van liefdevolle energieën en emotionele genezing. Het kan ons helpen ons hart te openen voor de liefde en het accepteren van onszelf en anderen, en kan ons helpen bij het loslaten van negatieve emoties zoals woede en verdriet. Mangano calciet kan ook helpen bij het verlichten van spanning in de spieren en het bevorderen van een diepere ontspanning en rust.
tentoon Energetische Steen Mangano Calciet | Gratis waarzegster Energetische Steen Mangano Calciet | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen