waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Onyx

Energetische Steen Onyx

Onyx is een krachtige aardende steen die helpt bij het bevorderen van emotionele stabiliteit. Het heeft een diepzwarte kleur.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Onyx | Gratis waarzegster Energetische Steen Onyx | Gratis waarzegster

Energetische Steen Onyx

onyx

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Onyx | Gratis waarzegster
Onyx gevonden in de aarde van Brazilie | GratisWaarzegster Onyx gevonden in de aarde van India | GratisWaarzegster Onyx gevonden in de aarde van Madagaskar | GratisWaarzegster Onyx gevonden in de aarde van Mexico | GratisWaarzegster Onyx gevonden in de aarde van Verenigde staten | GratisWaarzegster
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van energetische stenen, waaronder Energetische Steen Onyx, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze energetische stenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van energetische stenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

India is een van de grootste producenten van energetische stenen ter wereld. Veel van deze energetische stenen komen uit de mijnen van Rajasthan en Karnataka. De energetische stenen uit India hebben verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en paars.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van energetische stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van energetische stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de energetische stenen een unieke charme hebben. Veel van de energetische stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Mexico is een rijke bron van energetische stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende energetische stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van energetische stenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende energetische stenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan energetische stenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Onyx

Obsidiaan onyx is een krachtige energetische steen die bekend staat om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Het is een energetische steen die ons kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en ons kan helpen bij het vinden van stabiliteit en rust in ons leven. Obsidiaan onyx kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze mentale kracht en concentratie, en ons helpen bij het bereiken van onze doelen en ambities. Het is een energetische steen die ons kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties en ons kan helpen bij het vinden van innerlijke kracht en zelfvertrouwen.
Obsidiaan onyx is een vulkanisch glas dat voornamelijk bestaat uit siliciumdioxide en heeft een hardheid van 5-5,5 op de schaal van Mohs. Het komt voornamelijk voor in zwart, maar kan ook witte lagen bevatten die kenmerkend zijn voor onyx.
Obsidiaan onyx wordt geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en het derde oogchakra (zesde chakra). Het basischakra heeft invloed op onze fysieke energie en ons gevoel van veiligheid en stabiliteit, terwijl het derde oogchakra ons vermogen beïnvloedt om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken. Obsidiaan onyx kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vinden van innerlijke rust en mentale helderheid. Het kan ons ook helpen bij het verbeteren van ons gevoel van stabiliteit en zelfvertrouwen en ons helpen bij het loslaten van negatieve energieën en emoties die ons kunnen blokkeren.
tentoon Energetische Steen Onyx | Gratis waarzegster Energetische Steen Onyx | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen